Tømrer

[smartslider3 slider=”2″]

Tømrer

​Hos Multi-partner tilbyder vi en bred vifte af bygge- og serviceydelser. Én af vores spidskompetencer er tømrerarbejde. Vores dygtige tømrere har mange års erfaring og forstår, hvad det vil sige, at levere kvalietsarbejde på kort tid.

Vælg Multi-Partner til dit tømrerarbejde – og gør din byggeoplevelse til en god oplevelse.

Neden for finder du blot et udpluk af de mange tømreropgave, vi udfører.

​​Gips arbejde

Vi har speciale i gips arbejde med årelang erfaring. Derfor kan vi løse opgaver inden for alt, der har med gips at gøre f.eks. gipslofter og gipsvægge.

Læs mere om vores gips arbejde.

Vinduer

Hos Multi-Partner har vi skiftet rigtig mange vinduer gennem tiden. Skal du have skiftet et vindue eller have vinduer i hele huset, får du hos os kvalitetsarbejde til en god pris.

Læs mere om vores arbejde med vinduer.

Døre

Hos Multi-Partner har vi skiftet rigtig mange døre gennem tiden. Skal du have skiftet en udvendig eller indvendig dør med eller uden karm, får du hos os kvalitetsarbejde til en rigtig god pris.

Læs mere om vores arbejde med døre.

Isolering

Én af de helt store syndere, når det kommer til en høj varmeregning, er isolering – eller mangel på samme. Skal du have efterisoleret eller har du behov for isolering i forbindelse med nybyg eller tilbyd, hjælper vi gerne.


Læs mere om vores arbejde med isolering.

Kviste

En kvist giver ekstra plads og lys til tagetagen. Hos Multi-Partner kan vi tilbyde kviste i alle størrelser og alle typer tag.

Læs mere om vores arbejde med kviste.

Køkkener

Et køkken har et begrænset antal leveår, før det trænger til en udskiftning. Hos Multi-Partner tilbyder vi alt fra montering af nyt køkken til renovering af gamle køkkener – efter dine ønsker.

Læs mere om vores arbejde med køkkener.

Lofter

Står du og skal have nyt loft i forbindelse med nybyg, tilbyg eller ombyg, kan vi hos Multi-Partner hjælpe med alt fra indkøb til opsætning. Uanset, om der er tale om gips lofter eller træ lofter.

Læs mere om vores arbejder med lofter.

Trapper

Skal du have ny trappe i forbindelse med tilbyg eller nybyg, eller skal den gamle trappe skiftes ud, har vi hos Multi-Partner fagfolk med speciale i netop trapper, der står klar til at yde dig den bedste service.

Læs mere om vores arbejde med trapper.

Garager/carporte

Skal du have ny garage eller carport – eller renoveret den gamle, står vi hos Multi-Partner til rådighed med dygtige håndværkere, der har opført utallige flotte og praktiske garager og carporte.

Læs mere om vores arbejde med garager og carporte.

Tilbygninger

Står du og skal have lavet en tilbygning til din bolig, kan du hos Multi-Partner få hjælp med alt lige fra indledende råd og vejledning til indkøb af materialer, samt selvfølgelig alt det håndværksmæssige.

Læs mere om vores arbejde med tilbygninger.

Udestuer

Ønsker du at få opført en ny udestue eller at få renoveret den gamle udestue, kan du hos Multi-Partner få præcis dét, du ønsker. Vi hjælper gerne med indkøb af materialer og står selvfølgelig for alt det håndværksmæssige, så du kan nyde aftensmaden i solen selv på kolde aftener.

Læs mere om vores arbejde med udestuer.

Redskabsskure

Skal du have opført nyt redskabskur eller brøkers – eller renoveret det gamle – hjælper vi hos Multi-Partner dig gerne med råd og vejledning, indkøb af materialer, samt med det håndværksmæssige.

Læs mere om vores arbejde med redskabsskure.

Tage

Et tag har grundet vind og vejr en begrænset levetid, inden det skal udskiftes. Uanset tagtypen, kan vi hos Multi-Partner være behjælpelige med kvalitetsarbejde til en rigtig god pris, når der skal lægges nyt tag. Vi hjælper også gerne med nedtagning og bortskaffelse af det gamle.

Læs mere om vores arbejde med tage.

Renovering

Uanset, hvilken type renovering der er tale om, kan vi hos Multi-Partner være behjælpelige. Vi tilbyder renovering af både private ejendomme og erhvervsejendomme, samt indvendig og udvendig renovering.

Læs mere om vores arbejde med renovering.

Systemlofter

Vil du gerne have gemt vvs- og elinstallationer af vejen, tilbyder vi hos Multi-Parnter opsætning af flotte og praktiske systemlofter.

Læs mere om vores arbejde med systemlofter.

Gulve

Skal du have fjernet de gamle gulve og lagt nye, eller skal du have lagt gulve i forbindelse med nybyg eller tilbyg, tilbyder vi hos Multi-Partner alt fra rådgivning til indkøb af materialer, at fjerne gamle gulve og lægge nye – uanset materialet.

Læs mere om vores arbejde med gulve.

 

Se også vores totalløsninger, hvis du har brug for hjælp til facilitering af hele eller større byggeprojekter.

Hos ​Multi-partner er vi altid klar med gode råd og vejledning omkring dit bygge- eller renoveringsprojekt. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et godt tilbud.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?​