Vinduer

[smartslider3 slider=”2″]

Vinduer

Er varmeregningen høj, eller kan du ligefrem mærke, at det trækker fra vinduerne? Så er det på tide at få dem udskiftet. Alt yderligt på din bolig har en begrænset levetid og skal vedligeholdes og udskiftes løbende. Det gælder også dine vinduer.

Udskiftning af dine vinduer tjener typisk sig selv ind igen på en håndfuld år på varmeregningen. En lavere varmeregning er desuden ikke kun god for pengepungen, men også for miljøet.

Hos Multi-Partner hjælper vi gerne med alt fra opmåling til valg og bestilling af nye vinduer. Vi demonterer og bortskaffer også gerne de gamle, så det bliver så nemt og bekvemt for dig som muligt.

Få skiftet vinduer på 2 dage

Mange tror fejlagtigt, at udskiftning af vinduer er noget, som tager flere uger eller måneder. Det er meget langt fra virkeligheden.

Hos Multi-partner har vi skiftet rigtig mange døre og vinduer igennem tiden og det betyder, at vi har rutinen. Derfor tager det ofte ikke mere end 2 dage at skifte vinduer på et almindeligt hus – og 5 dage, hvis du har et meget stort hus med ekstra mange vinduer!

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer.

Vi skifter også døre.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?​